Yesss het gaat ontzettend goed met onze crowdfundingsactie! Voor wie het nog niet weet, het staat allemaal hier: https://www.geef.nl/nl/actie/voedselpakketten-voor-surinaamse-leerlingen/donateurs
Vandaag: 26 juni 2020 hebben wij al € 10.820 aan donaties van jullie ontvangen. En ook in Suriname krijgen wij donaties binnen van mensen.
Namens het YES bestuur, het YES-team en het bestuur van YES-NL heel veel dank iedereen! Ik heb mijn best gedaan om iedereen ook persoonlijk te bedanken. Ik ben echt geraakt dat zoveel mensen zo gul hebben geven!
Door het overweldigende donatiebedrag en de goede deal die wij hebben kunnen maken t.a.v. de wisselkoers met de leverancier, hebben we nu maar liefst 180 voedselpakketten kunnen kopen! We helpen nu dus niet 1 van onze scholen maar 3 van onze projectscholen; MULO Houttuin, MULO Coleridge en MULO Sylvester. Het YES-team is nu samen met de scholen bezig met de distributie. Aan het eind van de maanden juli en augustus gaan we dit op dezelfde manier weer doen. Dus kunnen al deze 180 jongeren en hun gezinnen nu rekenen op dit stukje zekerheid in deze zware crisistijd.
Betekent het dat wij nu klaar zijn met onze crowdfunding? Nee, zeker niet! YES zou YES niet zijn als wij het hierbij zouden laten. Alle donaties die nog binnen zullen komen in de komende periode gaan wij inzetten voor het toevoegen van producten aan de 180 pakketten per maand die in juli en augustus uitgedeeld worden.
Natuurlijk gaan we jullie op de hoogte houden. Voor nu nogmaals gran tangi en blijf alsjeblieft onze actie delen in jullie netwerk.
Een warme brasa uit Suriname,
Apana van Leeuwaarde

Delen: